page_banner

Tala Fou

sdfsd

O se loli e utaina pusa i Tangshan Port, le itumalo o Hebei i Matu o Saina, Aperila 16, 2021. [Ata/Xinhua]

O le Palemia Li Keqiang na pulefaamalumalu i se fonotaga faʻapitoa a le Fono a le Setete, le kapeneta a Saina, i Beijing i le Aso Tofi, lea na faʻaalia ai suiga faʻasolosolo faʻasolosolo e faʻaleleia ai le atinaʻe mautu o fefaʻatauaʻiga i fafo ma faia fuafuaga mo le faʻatinoina o le maliliega Faʻa-Paaga Faʻavaomalo Faʻaitulagi ina ua maeʻa. e aoga.O le fonotaga na faʻaalia ai o fefaʻatauaiga i fafo o loʻo feagai ma le faʻatupulaia o le le mautonu ma o loʻo manaʻomia ni taumafaiga faʻapitoa e fesoasoani ai i pisinisi e auina atu i fafo e faʻamautu ai faʻamoemoega o maketi, ma faʻalauteleina le atinaʻeina o fefaʻatauaiga i fafo.

O le vevesi ole suiga ole Omicron ole novel coronavirus ua toe luluina ai le lalolagi sapalai filifili ona o le tele o atunuu ua tapunia o latou tuaoi, ma le tele o atunuu atiaʻe o loʻo feagai ma tulaga lamatia o tupe faʻaalu ma tupe faʻaititia ma faʻavaivaia manaʻoga i totonu o le atunuʻu.

E ono fa'alauteleina faiga fa'avae a le Iunaite Setete, Iuni a Europa ma Iapani, o lona uiga o le fa'atinoga o le maketi tau tupe e ono fa'atupula'ia atili mai le tamaoaiga moni.

O le puipuiga ma le fa'atonutonuina o fa'ama'i i totonu o Saina ma faiga fa'avae ma faiga fa'atamaoaiga eseese o lo'o fa'agaoioia ma aoga, o fa'agaioiga o le tamaoaiga i totonu o le atunu'u o lo'o matua mautu, ma o lo'o fa'atupula'ia ana pisinisi gaosiga.Fefa'ataua'iga ma atunu'u o Asia i Sautesasa'e ua fesoasoani ia Saina e puipuia le fa'aitiitia o ana fa'atau atu i Europa ma Amerika.E le gata i lea, a maeʻa le RCEP, e sili atu i le 90 pasene fefaʻatauaʻiga oloa i totonu o le itulagi o le a fiafia e leai se tau, lea o le a faʻateleina ai fefaʻatauaiga faavaomalo.O le mafuaaga lena na maualuga ai le RCEP i le lisi o mataupu o le fono na taitaia e le Palemia Li i le vaiaso talu ai.

E le gata i lea, e tatau ona faʻaaoga atoatoa e Saina le faiga faʻapisinisi tele, faʻaleleia le tau aofaʻi o ana pisinisi mai fafo, tuʻuina atu le taʻaloga atoa i lona faʻatusatusaga lelei i pisinisi ie, masini ma eletise, ma faʻaleleia lona gafatia tekinolosi, ina ia mautinoa le saogalemu o lona filifili alamanuia ma iloa le suiga ma le faaleleia o lona fausaga pisinisi tau pisinisi i fafo.

E tatau ona iai ni faiga fa'avae mo fefa'ataua'iga ma pisinisi e lagolago ai le atina'eina o laina sapalai ma atina'e laiti ma feololo.

I le taimi lava e tasi, e tatau i le malo ona lagolagoina le faʻafouina ma le atinaʻeina o faʻasalalauga faʻasalalau faʻamatalaga i totonu o matagaluega ma faʻalapotopotoga e pei o pisinisi, tupe, aganuʻu, lafoga, pulega o fefaʻatauaʻiga mai fafo, ma faʻalapotopotoga tau tupe e faʻamalosia ai le vaavaaiga ma auaunaga.

Faatasi ai ma le lagolagoina o faiga faavae, o le a faʻaauau pea ona faʻateleina le maufetuunaʻi ma le malosi o pisinisi tau fefaʻatauaʻiga i fafo, ma o le atinaʻeina o pisinisi fou ma faʻataʻitaʻiga fou o le a faʻavavevave, fausia ai ni tulaga tuputupu aʻe fou.

- 21st Century Business Herald


Taimi meli: Tes-27-2021