page_banner

Tala Fou

news

I le taimi o le taua o le lalolagi faasaga i le COVID-19, na maua ai e le WEGO Group se tusi faʻapitoa.

Mati 2020, Steve, Peresitene o le AdventHealth Orlando Hospital i Orlando, ISA, na auina atu se tusi faafetai ia Peresitene Chen Xueli o le WEGO Holding Company, e faailoa atu ai lona agaga faafetai i le WEGO mo le foai atu o lavalava puipuia i le falemai e fesoasoani ai e foia le tulaga o le faamai.

Na taʻua e Peresitene Steve i lana tusi o le WEGO na tuuina atu ni lavalava puipuia ma sa matua ootia i lenei lava vaitau.

O faauoga ma faamalosiauga a WEGO e taua tele ia i latou.I le taimi nei, o loʻo i ai pea i latou i le amataga o le taua o le COVID-19, ma o loʻo i ai le le lava o mea e puipuia ai, ma mafua ai le tele o tagata faigaluega e le lava le puipuiga pe a tausia tagata mamaʻi.O le a ia faʻamautinoa o nei lavalava aoga o loʻo tufatufa atu i le aufaigaluega faafomaʻi.

Fai mai a ia, ua fiafia o ia e vaai ua faasolosolo malie mai Saina mai lenei faʻamaʻi mataʻutia, ma faʻamoemoe ma le faʻamaoni o le a vave ona toe faʻaleleia tagata gasegase ma le tamaoaiga o Saina.O le Iunaite Setete atonu o le a sili atu taimi faigata aʻo leʻi faʻaleleia mea.O le a latou faʻaauau pea ona tau ma lenei faʻamaʻi ma tausia tagata mamaʻi uma aʻo latou tausia o latou aiga.Na ia faʻamoemoe o le a toe foʻi le tatou lalolagi i se taimi vave e mafai ai ona toe foʻi atu i Saina e asiasi i WEGO.

Talu mai le amataga o le 2020, WEGO o loʻo taʻitaʻia le laina pito i luma i le taua faasaga i le COVID-19 ma sao lona lava malosi i le tau faasaga i faʻamaʻi faʻamaʻi i totonu ma fafo.WEGO Group ua gaosia le 400 miliona vaega o mea e puipuia ai faʻamaʻi e pei o ufimata, lavalava taʻavale, lavalava puipui ma lavalava tuʻufua.E 3.98 miliona mea fa'amama fa'ama'i ile aofa'i.Ma tu'uina atu 'au'aunaga su'esu'e o le nucleic acid mo le 1.13miliona tagata.

I le lumanaʻi, o le WEGO vaega o le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu i oloa ma tekonolosi innocation, faʻataʻitaʻi le misiona o le galulue faʻatasi ma avefeʻau paʻepaʻe e fatuina se lumanaʻi manuia, ma puipuia le tele o tagata faigaluega fomaʻi.


Taimi meli: Aukuso-10-2021