page_banner

Tala Fou

Atinae masani”.O le felagolagomai loloto e tatau ona faia i le tulaga o le soifua maloloina ma le soifua maloloina i aʻoaʻoga a le aufaigaluega, suʻesuʻega faasaienisi, fausiaina o au ma le fausiaina o galuega.

Na sainia e Mr. Chen Tie, sui failautusi o le Komiti a le Vaega a le Iunivesite ma Mr. Wang Yi, Peresitene o le Weigao Medical Holdings le e fai ma sui o itu e lua.WEGO Vaega foaʻi 20 miliona YUAN i le Iunivesite o Yanbian, aemaise lava mo le fausiaina o le faavae o aʻoaʻoga a le aufaigaluega suʻesuʻe faafomaʻi o le Iunivesite o Yanbian, faʻapea foʻi ma aʻoaʻoga a le aufaigaluega, suʻesuʻega faasaienisi ma le fausiaina o au i le tulaga o le soifua maloloina ma le soifua maloloina.

Na faamamafaina e Mr. Liang Renzhe, failautusi o le komiti a le iunivesite o le galulue faatasi i le va o itu e lua o se fua tele lea e faalauiloa ai le lelei o le fesoasoani o punaoa faaleaoaoga ma punaoa tau pisinisi;ma faʻalauteleina le tuʻufaʻatasia o alamanuia ma aʻoaʻoga, lea e faʻailogaina ai se laʻasaga taua i luma i le galulue faʻatasi i le va o itu e lua, ma fausia ai se faʻavae ma fatuina avanoa mo itu e lua e iloa ai le fefaʻasoaaʻi o punaoa ma manumalo-manumalo galulue faatasi.
Mr.Chen,na faavaeina le vaega WEGO, fai mai o le Iunivesite o Yanbian, o se faalapotopotoga o aoaoga maualuga i eria tuaoi o loo nofoia e tagata laiti, ua atiina ae le tele o taleni tulaga ese mo le atunuu, lea ua faia ai se sao tele i le atinae mautu o. Eria tuaoi o Saina ma le faʻatoʻaina o taleni faʻale-aganuʻu.


Taimi meli: Aukuso-10-2021