page_banner

Tala Fou

E tatau ona faʻamalieina le faʻalavelave i uafu i le tausaga a sau aʻo tuʻuina atu vaʻa fou ma pa'ū manaʻoga a le au vaʻa mai le maualuga o faʻamaʻi, ae e le lava lea e toe faʻafoʻisia ai laina sapalai o le lalolagi i tulaga aʻo leʻi oʻo i le coronavirus, e tusa ai ma le ulu o le vaega o uta a se tasi o le kamupani va'a tetele i le lalolagi.

Na taʻua e le Pule Sili o le DHL Global Freight Tim Scharwath, O le a iai se mapusaga i le 2023, ae e le toe foʻi i le 2019. Ou te le manatu o le a tatou toe foʻi i le tulaga muamua o le sili atu le gafatia i tau maualalo.Atina'e tetele, aemaise lava i Amerika, e le mafai ona liliu i le po ona e umi se taimi e fausia ai.

Na taʻua e le National Retail Federation i le Aso Lulu, o loʻo sauni uafu a Amerika mo le siʻitia o oloa mai fafo i masina a sau, ma o uta e faʻamoemoe e oʻo atu i le maualuga o taimi uma o le 2.34 miliona 20-futu koneteina na seti ia Mati.

I le tausaga na teʻa nei, o le faʻamaʻi o le coronavirus ma faʻatapulaʻa faʻatatau na mafua ai le le lava o tagata faigaluega ma avetaavale loli i le tele o taulaga tetele i le lalolagi, faʻagesegese le tafe mai o oloa i totonu ma fafo atu o uta ma faʻateleina le tau o uta i luga o le maualuga.O tau o felauaiga mai Saina i Los Angeles na siʻitia sili atu nai lo le valu faʻavalu i le $ 12,424 ia Setema mai le faaiuga o le 2019.

Na lapataia e Scharwath e faapea, ua faateteleina le pisi i taulaga tetele i Europa e pei o Hamburg ma Rotterdam ona o le tele o vaa e taunuu mai Asia, ma o le osofaʻia e le au loli a Korea i Saute e ono afaina ai le sapalai o le sapalai.

Supply chains


Taimi meli: Iuni-15-2022