page_banner

Tala Fou

I le aso 29 o Mati, 2022, Chunli, Weigao Orthopedics, Dabo ma isi atina'e masini fa'afoma'i fa'afoma'i ua tu'uina atu lipoti fa'aletausaga fa'aletausaga 2021.I lalo o le aafiaga o mea e pei o le toe faʻaleleia malie o le tele o galuega ma le magoto ma le salalau o auala faʻatau, o tupe maua a le kamupani ma tupe mama ua faʻatupulaia i se tulaga patino.
news24
I le 2021, na ausia e Shandong Weigao Orthopedic Device Co., Ltd le tupe maua o le 2.154 piliona yuan, o le tuputupu aʻe o le 18.08% i lea tausaga ma lea tausaga;O tupe mama e maua mai i tagata e umia sea o kamupani lisiina e 690 miliona yuan, i luga 23.62% tausaga i lea tausaga;O tinoitupe maua mai galuega fa'atino e 788 miliona yuan, i luga 22.38% tausaga i lea tausaga, tupe maua fa'avae i le sea 1.82 yuan.
news25
O Beijing Chunlizhengda Medical Instruments Co., Ltd. ma Double Medical Technology Inc na faʻasalalau foʻi lipoti faʻaletausaga faʻaletausaga 2021, faʻapea foʻi le faʻaopoopoga i luga o latou faʻailoga autu uma.
E tusa ai ma le lipoti talafeagai, i le 2019, o kamupani pito i luga e lima i le maketi atoa o masini faʻafomaʻi faʻapipiʻi i Saina o Johnson & Johnson, Medtronic, Zimmer ma Weigo.

I isi tala fou, talu ai nei, le ofisa o le National Health Insurance Bureau, Saina.O le Ofisa Aoao o le NHC na tuʻuina atu faʻatasi Manatu i luga o le Centralized Procurement and Use of High-value Medical Consumables (Artificial Joints) e faʻalapotopotoga a le Atunuʻu (Fomaʻi Inisiua Ofisa Nu. 4, 2022).
O loʻo faʻamatalaina o le itumalo o Anhui na faia muamua ni taamilosaga se lua o le aoina o sapalai.I le masina o Iulai i le tausaga talu ai, i le taamilosaga lona lua o le faʻaaogaina malosi o meaʻai i Anhui, o le faʻaitiitia maualuga na oʻo i le 82.88%, faʻatasi ai ma le faʻaititia o le 54.6%.
O le Centralized Procurement o le a faʻapipiʻi ai tupe mama a kamupani lisiina, e faʻaititia ai le tau o atinaʻe e fausia ai se faʻamalosi.


Taimi meli: Apr-14-2022