page_banner

Tala Fou

I le taimi nei, e suʻesuʻe e tekinolosi faʻamatalaga faʻapitoa faʻamatalaga faʻafomaʻi lavelave e ala i algorithms ma masini komepiuta e faʻatatau i le malamalama o le tagata.O le mea lea, e aunoa ma le faʻaogaina saʻo o le AI algorithm, e mafai e le komepiuta ona faia se vaʻaiga tuusaʻo.
O faʻafouga i lenei matata o loʻo faia i le lalolagi atoa.I Farani, o loʻo faʻaogaina e saienitisi se tekonolosi e taʻua o le "taimi faʻasologa o suʻesuʻega" e suʻesuʻe ai faʻamaumauga ulufale mai maʻi i le 10 tausaga talu ai.O lenei suʻesuʻega e mafai ona fesoasoani i tagata suʻesuʻe e suʻe tulafono o le faʻatagaina ma faʻaoga masini aʻoaʻoga e suʻe algorithms e mafai ona vavalo tulafono o le faʻatagaina i le lumanaʻi.
O nei faʻamatalaga o le a iu lava ina tuʻuina atu i pule o le falemaʻi e fesoasoani ia i latou e vaʻai le "lineup" o le aufaigaluega faafomaʻi e manaʻomia i le isi 15 aso, tuʻuina atu le tele o auaunaga "faʻatasi" mo tagata mamaʻi, faʻapuupuu le taimi faʻatali, ma fesoasoani e faʻatulaga le mamafa o galuega mo le aufaigaluega faafomaʻi. i se tulaga talafeagai.
I le tulaga o le fai'ai fa'akomepiuta fa'akomepiuta, e mafai ona fesoasoani e toe fa'afo'isia le poto masani a le tagata, e pei o le tautala ma le feso'ota'iga galuega na leiloa ona o fa'ama'i o le tino ma le fa'aleagaina o le tino.
O le fatuina o se fesoʻotaʻiga tuusaʻo i le va o le faiʻai o le tagata ma le komepiuta e aunoa ma le faʻaogaina o le piano, mataʻituina poʻo le isumu o le a faʻaleleia atili ai le lelei o le olaga o tagata mamaʻi e maua i le amyotrophic lateral sclerosis poʻo le stroke manuʻa.
E le gata i lea, o AI foi o se vaega taua o se augatupulaga fou o meafaigaluega faʻavevela.E fesoasoani i le su'esu'eina o le tuma atoa e ala i le "biopsy virtual", nai lo se fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga fa'ato'aga.O le faʻaaogaina o AI i le matata o vailaʻau faʻasaʻo e mafai ona faʻaogaina ata-faʻavae algorithm e faʻaalia ai uiga o le tuma.
I su'esu'ega ma le atina'eina o vaila'au, fa'alagolago i fa'amatalaga tetele, fa'aogaina fa'apitoa e mafai ona vave ma sa'o le la'u ma su'e vaila'au talafeagai.E ala i faʻataʻitaʻiga komepiuta, e mafai e le atamai faʻapitoa ona vaʻai le gaioiga o vailaʻau, saogalemu ma aʻafiaga, ma maua ai le vailaʻau sili e fetaui ma le faʻamaʻi.O lenei tekinolosi o le a matua faapuupuuina ai le taamilosaga o le atinaʻeina o fualaau faasaina, faʻaitiitia le tau o vailaʻau fou ma faʻaleleia le tulaga manuia o le atinaʻeina o fualaau fou.
Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maua se tasi ua maua i le kanesa, o le a faʻaaogaina e le atamai o fualaau faʻasaina sela masani o le tagata maʻi ma tuma e faʻavave ai lana faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻi uma vailaʻau talafeagai seia maua se vailaʻau e mafai ona tape ai sela o le kanesa e aunoa ma le afaina ai o sela masani.Afai e le mafai ona maua se vailaʻau aoga poʻo se tuufaatasiga o vailaʻau aoga, o le a amata ona atiaʻe se vailaʻau fou e mafai ona togafitia ai le kanesa.Afai e togafitia e le vailaʻau le faʻamaʻi ae o loʻo iai pea aʻafiaga, o le a taumafai le faiga e faʻaumatia aʻafiaga e ala i fetuunaiga tutusa.
news23


Taimi meli: Apr-13-2022