page_banner

Tala Fou

fdsfds

O le kalena fa'a-Saina fa'a-Saina e vaevaeina le tausaga i le 24 la.Grain Rain (Saina: 谷雨), o le taimi mulimuli i le tautotogo, e amata ia Aperila 20 ma faaiʻu ia Me 4.

O le timu o le Saito e afua mai i le muagagana, “O le timu e tupu a’e ai le fiaselau o saito,” e iloa ai o lenei vaitau o timuga e matua taua tele mo le tuputupu a’e o fua o faatoaga.O le Uaga Saito e fa'ailo ai le fa'ai'uga o le tau malulu ma le si'i vave o le vevela.O mea nei e lima atonu e te le iloa e uiga i le Uaga o Saito.

Taimi taua mo faatoaga

O le timu o le Saito e maua ai le si'itia mata'utia o le vevela ma le timu ma e televave ma malolosi atu fatu.Ose taimi tāua e puipuia ai fua o fa'ato'aga mai fa'ama'i iniseti.

E tutupu afā oneone

O timuga o Saito e pa'ū i le va o le faaiʻuga o le tautotogo ma le amataga o le tau mafanafana, e seasea ona alu atu le ea malulu i saute ma tumau le ea malulu i matu.Mai le faaiuga o Aperila e oo atu i le amataga o Me, e sili atu le maualuga o le vevela nai lo Mati.Faatasi ai ma eleele matutu, o se siosiomaga le mautonu ma matagi mamafa, matagi ma matagi oneone e sili atu ona masani.

Inu lauti

E i ai se tu masani i le itu i saute o Saina e inu ai tagata i le lauti i le aso o le Rain Rain.O le lauti tautotogo i le taimi o le Grain Rain e mauoa i vitamini ma amino acids, e mafai ona fesoasoani e aveese le vevela mai le tino ma e lelei mo mata.Fai mai foi o le inu lauti i lea aso e taofia ai le mala.

Ai toona sinensis

O tagata i matu o Saina e iai le tu masani e 'ai le fualaau faisua toona sinensis i le taimi o timuga.Fai mai se muagagana faa-Saina “toona sinensis a o le’i timu e pei o le silika”.O le fualaau faisua e aoga ma e mafai ona fesoasoani e faʻamalosia le puipuiga o le tino.E lelei foi mo le manava ma le paʻu.

Fa'amanatuga o timuga

O le Fa'amanatuga o le Grain Rain e fa'amanatuina e nu'u fagota i le gataifale o Saina i matu.O le timuga o le Saito ua fa'ailogaina ai le amataga o le folauga muamua a le aufai faiva o le tausaga.O le aganuu na amata mai i tua i le silia ma le 2,000 tausaga ua mavae, ina ua talitonu tagata e lelei le seleselega i atua, o ē na puipuia i latou mai le sami sousou.E tapuai tagata i le sami ma le tulaga o taulaga i sauniga i le tausamiga o timuga, tatalo mo se seleselega tele ma se malaga saogalemu mo e pele ia i latou.


Taimi meli: Apr-13-2022